Home > vereniging > jv

JV Cornerstone

Al ruim 70 jaar bestaat er in onze gemeente dé jeugdvereniging (JV). Sinds 2017 heet de JV Cornerstone, naar de naam van onze gemeente.  De eerste jaren droeg de JV de naam Onderzoekt de Schriften en vervolgens Het Anker.
Seizoen 2017-2018 zijn we van start gegaan met zeven enthousiaste leden en twee leiding. We vormen één hechte groep, we leren veel van elkaar en hebben veel plezier met elkaar. Groeien in geloof, naar elkaar omzien en een goede tijd hebben met elkaar staat hierbij voorop!

Eéns per vier weken hebben we op zondagavond JV-avond. Na de middagdienst gaan we eerst gezellig met elkaar eten. Daarna is het tijd voor een kopje koffie of thee en gaan we door naar het meer inhoudelijke deel van de avond. Iedere JV-avond bespreken we een onderwerp dat is voorbereid door een paar van de leden. Dit kan een bijbelstudie zijn die is voorbereid aan de hand van een bijbelstudieboekje, een onderwerp over een actueel thema of een avond waarop we onze creatieve vermogens tot het uiterste testen. We eindigen de avond vaak met gezelligheid, fris en chips.

Naast de JV-avonden op zondagavond hebben we ook nog veel andere activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een sportavond, sinterklaas, filmavond en het samen bezoeken van concerten. Tegen het einde van het seizoen is het tijd voor het Eindweekend! Ieder jaar weer een gegarandeerd succes waar we het hele seizoen naar uitkijken. We gaan dan met elkaar op kamp en genieten van alle gezellige, leerzame en avontuurlijke momenten.

Heb je ook zin om met leeftijdsgenoten over het geloof te praten, nieuwe vrienden te ontmoeten en met elkaar een grandioze tijd te beleven? Als je (bijna) 16 jaar of ouder bent, ben je van harte welkom! Kom gezellig een keertje kijken en als je vragen hebt kun je altijd bij een van de leden terecht!

Je bent van harte welkom!