Home > vereniging > discipelkring
Rooster:

dinsdag 4 juni

 

Discipelschapskring

Sinds een aantal jaren hebben we een gezamenlijke bijbelkring met onze broeders en zusters van de Hervormde Ichthus-gemeente. Met elkaar hebben we opbouwende kringavonden gehad, dit hopen we komend seizoen voort te zetten! De bijbelstudie-avonden zullen om de drie weken op dinsdagavond plaatsvinden bij een van de leden thuis.
Het doel van de bijbelstudie-avonden is om elkaar te bemoedigen en te versterken in het geloof en te leren hoe we in ons dagelijks leven uitdrukking kunnen geven aan ons christen-zijn. Hoe we de avonden dit jaar precies gaan invullen gaan we nog bespreken. Afgelopen seizoen hebben we het boekje ‘Van kruis naar kroon’ van Ron van der Spoel behandeld. Eerder hebben we verschillende andere boekjes behandeld, zoals het boekje ‘Geloven met Petrus’, ‘De uitdaging van een christelijke levensstijl’ en ‘Kernteksten uit de zendbrief aan de Filippenzen’. Het idee is om naast de bijbelstudie-avonden ook een paar speciale avonden te houden, waarop we bv een film kijken. Daarnaast sluiten we het seizoen altijd af met een gezellige avond.
Voorafgaand aan de gesprekken die we hebben, zingen we onder andere uit de bundel “Opwekking” en openen we de avond met gebed. Rond 21.30 uur sluiten we de avond af met gebed, waarna er nog gelegenheid is voor een hapje en een drankje en wat bijkletsen.

Wij zouden het fijn vinden om weer nieuwe kringleden te verwelkomen! Leeftijd is niet belangrijk. Dus mocht je interesse hebben, kom gerust eens langs!

Anke Sillars