Home > nadenk

Nadenkertjes

Om vandaag over na te denken:

Een Brief voor jou!

Hallo!

Hoe gaat het nu met je? Ik wilde je toch even schrijven om te laten weten hoeveel Ik van je houd.
Ik zag je gisteren nog toen je met je vrienden praatte. Ik heb de hele dag gewacht, want Ik hoopte dat je ook met Mij wilde praten. Toen het avond werd, gaf Ik je een prachtige zonsondergang om je dag af te sluiten en een koele wind, zodat je kon rusten en Ik wachtte, maar je kwam niet. Ik zag je inslapen en verlangde ernaar om je wenkbrauwen aan te raken, dus liet Ik het maanlicht op je kussen vallen. Opnieuw wachtte Ik af, verlangend om naar je toe te komen, zodat we konden praten. Ik heb zoveel dingen die Ik je wil geven. Toen werd je weer wakker en haastte je je naar je werk. Mijn tranen waren regen.

Vandaag zag je er zo bedroefd uit, zo alleen, het doet Mijn hart pijn, want Ik weet hoe je je voelt. Mijn vrienden lieten Mij ook in de steek en deden Me vaak pijn, maar Ik houd van je. Dat probeer Ik je te vertellen in de blauwe lucht, in het groene gras. Ik fluister het door de bladeren van de bomen en adem het door de kleuren van de bloemen. Ik schreeuw het naar je door de bergrivieren en geef aan de vogels een liefdelied om voor jou te zingen. Ik omhulde je met warme zonneschijn en Ik parfumeerde de wind met de geur van de natuur. Mijn liefde voor jou is dieper dan de oceaan, hoger dan de bergen en groter dan de grootste nood van je hart. Och, als je alleen maar wist hoe Ik ernaar verlang om met je te praten. Ik weet hoe moeilijk het op aarde is. Ja, Ik weet het echt en Ik wil je zo graag helpen. Ik zou het ook erg fijn vinden als je mijn Vader zou ontmoeten. Hij wil jou ook helpen, net als Ik. Zo is mijn Vader, weet je.
Roep Me, vraag Me, praat met Me! Ik heb zo ontzettend veel met je te delen.
Ik zal je nu niet langer lastig vallen, je bent vrij om te kiezen. Ik heb al voor jou gekozen. Daarom blijf Ik op je wachten, omdat Ik van je houd!

Je vriend Jezus

Ingezonden door een gemeentelid


In de rubriek "Nadenkertjes", vindt u iedere dag een ander stukje tekst. Dat kan van alles zijn: een gedicht of een verhaal, een afbeelding, enzovoort. Maar èèn ding hebben zij gemeen: het zijn allemaal prikkelende stukjes tekst, die u willlen aansporen om na te denken over uw (geloofs-)leven. We hopen dat u er wat aan heeft!

Indien u zelf een aansprekend stukje tekst heeft, waarvan u denkt dat het goed op deze pagina geplaatst zou kunnen worden, kunt u het aan ons doorgeven via het reactieformulier. We zullen proberen om het dan zo spoedig mogelijk op deze pagina plaatsen. Ook kunt u via het reactieformulier reageren op de inhoud van de reeds geplaatste teksten.