Home > vereniging > discipelkring
Rooster:

De data voor de komende periode zijn nog niet bekend.
In het zomerseizoen zijn er geen activiteiten.

 

Discipelschapskring

Twee jaar lang hebben we de bijbelstudie-avonden met de Discipelschapskring afgewisseld met een gezamenlijke kringavond met de Ichtus-gemeente (Hervormde gemeente). Vanaf dit jaar zullen we alleen nog gezamenlijke bijbelstudie-avonden houden met de Ichtus-gemeente. Deze bijbelstudie-avonden zullen om de drie weken op dinsdagavond plaatsvinden bij een van de leden thuis.
Het doel van de bijbelstudie-avonden is om elkaar te bemoedigen en te versterken in het geloof en te leren hoe we in ons dagelijks leven uitdrukking kunnen geven aan ons christen-zijn. Hoe we de avonden dit jaar precies gaan invullen gaan we nog bespreken. De vorige twee seizoenen hebben we verschillende boekjes behandeld, zoals het boekje ‘Christenreis naar de eeuwigheid’ van John Bunyan, ‘De uitdaging van een christelijke levensstijl’ en ‘Kernteksten uit de zendbrief aan de Filippenzen’. Het idee is om naast de bijbelstudie-avonden ook een paar speciale avonden te houden, waarop we bv een film kijken. Daarnaast sluiten we het seizoen ook altijd af met een gezellige avond.
Voorafgaand aan de gesprekken die we hebben zingen we uit o.a. de bundel “Opwekking” en openen we de avond met gebed. Rond 21.30 uur sluiten we de avond af met gebed, waarna er nog gelegenheid is voor een hapje en een drankje en wat bijkletsen.

Wij zouden het fijn vinden om weer nieuwe kringleden te verwelkomen! Leeftijd is niet belangrijk. De leeftijd van de huidige kringleden varieert van begin dertig tot begin vijftig. Dus mocht je interesse hebben, kom gerust eens langs!

Anke Sillars