Home > vereniging > discipelkring
Rooster:

De data voor de komende periode zijn nog niet bekend.
In het zomerseizoen zijn er geen activiteiten.

 

Discipelschapskring

Na twee jaar lang bijbelstudie-avonden met de Discipelschapskring afgewisseld te hebben met gezamenlijke kringavonden met de Ichtus-gemeente (Hervormde gemeente) hebben we vorig jaar alleen nog gezamenlijke bijbelstudie-avonden gehouden. Aangezien dit goed loopt en opbouwend werkt zijn we van plan om ook dit seizoen alleen gezamenlijke bijbelstudie-avonden te houden. Deze bijbelstudie-avonden zullen om de drie weken op dinsdagavond plaatsvinden bij een van de leden thuis.
Het doel van de bijbelstudie-avonden is om elkaar te bemoedigen en te versterken in het geloof en te leren hoe we in ons dagelijks leven uitdrukking kunnen geven aan ons christen-zijn. Hoe we de avonden dit jaar precies gaan invullen gaan we nog bespreken. Voorgaande seizoenen hebben we verschillende boekjes behandeld, zoals het boekje ‘Geloven met Petrus’, ‘De uitdaging van een christelijke levensstijl’ en ‘Kernteksten uit de zendbrief aan de Filippenzen’. Het idee is om naast de bijbelstudie-avonden ook een paar speciale avonden te houden, waarop we bv een film kijken. Daarnaast sluiten we het seizoen ook altijd af met een gezellige avond.
Voorafgaand aan de gesprekken die we hebben zingen we uit o.a. de bundel “Opwekking” en openen we de avond met gebed. Rond 21.30 uur sluiten we de avond af met gebed, waarna er nog gelegenheid is voor een hapje en een drankje en wat bijkletsen.

Wij zouden het fijn vinden om weer nieuwe kringleden te verwelkomen! Leeftijd is niet belangrijk. De leeftijd van de huidige kringleden varieert van begin dertig tot begin vijftig. Dus mocht je interesse hebben, kom gerust eens langs!

Anke Sillars