Home > index
Beste bezoeker

Mocht u of jij onze kerkdiensten eens willen bezoeken, voelt u zich dan vrij om te komen! Voor de tijden van deze diensten zie het kader hieronder. Iedereen, jong en oud, is van harte welkom!
Vriendelijke groet en tot ziens.

Diensten voor de komende week:
 
donderdag 25 december
10:00 uur - ds. G.P.M. van der Linden
vrijdag 26 december
10:00 uur - ds. G.J. Codée -Tweede Kerstdag, gezamenlijke dienst in de Dorpskerk

Alle diensten >>

Alle diensten worden live uitgezonden en zijn via deze website te beluisteren.

"De Hoeksteen"


Van harte welkom op de website van de Christelijke Gereformeerde Kerk te Maarssen.


Vandaag is het de vierde zondag van adventadvent-4.png

 

Kinderkerstfeest met de Zandkunstenaar in Maarssen

20141223-1.jpgDe Christelijke Gereformeerde Kerk De Hoeksteen en de Hervormde Gemeente Maarssen organiseren samen een Kinder­kerst­feest voor jong en oud.
Middelpunt van dit Kinder­kerst­feest is zand­kunstenaar Gert van der Vijver, die het kerst­ver­haal op eigentijdse wijze zal verbeelden met prachtige zandtekeningen.

Er is een zaal met 1.000 stoelen voor kinderen, ouders, verzorgers en groot­ouders.
Lees meer over dit kinderkerstfeest

alphaIsErMeer.pngIs er Meer?

Heb jij vragen over wie Jezus is, waarom er mensen zijn die bidden of naar de kerk gaan? Ben jij zoekende naar de plek van God in je leven? Wij willen graag met jouw in gesprek gaan. Gelovig of juist niet, of je nu wel of niet naar de kerk gaat. We willen met elkaar praten en verdieping zoeken waar dat nodig is. Ben jij dit persoon of ken jij iemand met deze vragen? Iets voor jou? Lees verder


volg ons op facebook

Deze site geeft informatie over onze gemeente in Maarssen. De antwoorden op allerlei praktische vragen zijn hier te vinden. Over de kerkdiensten, activiteiten, contactpersonen, clubs en verenigingen. Je kunt zelfs online onze kerkdiensten beluisteren. Graag lezen we je reactie in het gastenboek. Wil je meer weten of heb je vragen? Kijk dan onder "contact" of kijk op facebook.


En zie, ik ben met u al de dagen, tot aan de voleinding der wereld..
Matthéüs 28:20