Home > index
Beste bezoeker

Mocht u of jij onze kerkdiensten eens willen bezoeken, voelt u zich dan vrij om te komen! Voor de tijden van deze diensten zie het kader hieronder. Iedereen, jong en oud, is van harte welkom!
Vriendelijke groet en tot ziens.

Diensten voor de komende week:
 
zondag 25 juni
09:30 uur - ds. C. Brouwer
Heilig Avondmaal
17:00 uur - ds. C. Brouwer
Heilig Avondmaal

Alle diensten >>

Alle diensten worden live uitgezonden en zijn via deze website te beluisteren.
Actuele agenda:

Uitgebreide agenda >>

"De Hoeksteen"


Van harte welkom op de website van de Christelijke Gereformeerde Kerk te Maarssen.


Foto's van de open­lucht­dienst

Met de openluchtdienst was het goed weer en kwamen er veel mensen, het was fijn om zo samen te zijn. Bekijk de foto's maar eens

Of luister (nog eens) naar de openluchtdienst.

jaarmarktFoto's van de jaarmarkt

Alle foto's van jaarmarkt en dienst in een video.
De jaarmarkt is  alweer geweest. Op een klein buitje in de ochtend na was het mooi weer, veel mensen kwamen langs en het was goed om elkaar te ontmoeten. Bekijk de foto's om te zien hoe het was. 


Deze site geeft informatie over onze gemeente in Maarssen. De antwoorden op allerlei praktische vragen zijn hier te vinden. Over de kerkdiensten, activiteiten, contactpersonen, clubs en verenigingen. Je kunt zelfs online onze kerkdiensten beluisteren. Graag lezen we je reactie in het gastenboek. Wil je meer weten of heb je vragen? Kijk dan onder "contact".


Want ik ben er zeker van, dat het lijden van de tegenwoordige tijd niet opweegt tegen de heerlijkheid, die over ons geopenbaard zal worden. Want met reikhalzend verlangen wacht de schepping op het openbaar worden der zonen Gods.
Romeinen 8:18-19