Home > index
Beste bezoeker

Mocht u of jij onze kerkdiensten eens willen bezoeken, voelt u zich dan vrij om te komen! Voor de tijden van deze diensten zie het kader hieronder. Iedereen, jong en oud, is van harte welkom!
Vriendelijke groet en tot ziens.

Diensten voor de komende week:
 
zondag 5 juni
11:00 uur - Hein Hüpscher -gezamenlijk openlucht dienst
17:00 uur - ds. C. Brouwer

Alle diensten >>

Alle diensten worden live uitgezonden en zijn via deze website te beluisteren.
Actuele agenda:
vandaag 1 juni:
gebedskring
morgen 2 juni:
gebedskring
vrijdag 3 juni:
gebedskring
zaterdag 4 juni:
Jaarmarkt

Uitgebreide agenda >>

"De Hoeksteen"


Van harte welkom op de website van de Christelijke Gereformeerde Kerk te Maarssen.


jaarmarktJaarmarkt in Maarssen

De voorbereiding zijn volop bezig om als kerk in Maarssen  ons geloof een gezicht te geven. Samen met de Protestantse Wijkgemeente Ichthus en de CAMA-gemeente Levend Water zijn wij aanwezig tijdens de jaarmarkt in Maarssen op 4 juni. Een evenement dat ieder jaar weer veel bezoekers trekt van uit de wijde omgeving. Het thema dit jaar is: “Open de deur van je hart”. Lees verder.  Kijk ook het interview hierover op RTV Stichtse Vecht.

jaarmarkt dienst

Openluchtdienst in het park Goudestein

Als de weersomstandigheden het toelaten zal er ook dit jaar op 5 juni weer een openluchtdienst gehouden worden in het Park Goudestein aan de Diependaalsedijk. De dienst zal beginnen om 11:00 uur en onder leiding staan van Hein Hüpscher (voorganger van de Cama gemeente). De muziek zal verzorgt worden door een band bestaande uit diverse muzikanten uit de deelnemende gemeenten. Het is ieder jaar weer geweldig om op deze manier in de openlucht een dienst te mogen houden. Het thema van de dienst ligt in lijn met de evangelisatieactiviteit van zaterdag 5 juni. Wat is je bestemming? Lees verder

De Hoeksteen in Maarssen is elke vrijdag geopend

We willen u graag eens ontmoeten. Loopt u gerust eens binnen voor een
gratis bakje koffiekrantje spelletjeluisterend oor 
       open-kerk-koffie.png  open-kerk-krant.png  open-kerk-spelletje.png        openkerk-gesprek2.png

Lees meer.


Deze site geeft informatie over onze gemeente in Maarssen. De antwoorden op allerlei praktische vragen zijn hier te vinden. Over de kerkdiensten, activiteiten, contactpersonen, clubs en verenigingen. Je kunt zelfs online onze kerkdiensten beluisteren. Graag lezen we je reactie in het gastenboek. Wil je meer weten of heb je vragen? Kijk dan onder "contact".


Ik leer en raad u aangaande de weg die gij moet gaan.
Psalm 32:8,