Home > index
Beste bezoeker

Mocht u of jij onze kerkdiensten eens willen bezoeken, voelt u zich dan vrij om te komen! Voor de tijden van deze diensten zie het kader hieronder. Iedereen, jong en oud, is van harte welkom!
Vriendelijke groet en tot ziens.

Diensten voor de komende week:
 
zondag 5 juli
09:30 uur - student B. Hofland
17:00 uur - student B. Hofland

Alle diensten >>

Alle diensten worden live uitgezonden en zijn via deze website te beluisteren.
Actuele agenda:
dinsdag 7 juli:
ontmoetingsmiddag senioren

Uitgebreide agenda >>

"De Hoeksteen"


Van harte welkom op de website van de Christelijke Gereformeerde Kerk te Maarssen.


Foto's van de jaarmarkt en openluchtdienst

jaarmarktJaarmarkt en openluchtdienst zijn alweer geweest. De jaarmarkt was op een mooie warme dag met veel bezoekers, bekijk de foto's om te zien hoe het was.jaarmarkt dienst

Ook met de openluchtdienst was het goed weer en kwamen er veel mensen, het was fijn om zo samen te zijn. Bekijk de foto's maar eens.

Of luister (nog eens) naar de openluchtdienst.

Welkom in onze Erediensten in de gemeente Maarssen

Wij heten graag alle (bootjes / camping / vakantie) gasten, maar uiteraard ook de inwoners van Maarssen en omgeving, welkom en hopen dat u naar de kerk komt. Kijk hier wanneer en waar u welkom kunt.


Deze site geeft informatie over onze gemeente in Maarssen. De antwoorden op allerlei praktische vragen zijn hier te vinden. Over de kerkdiensten, activiteiten, contactpersonen, clubs en verenigingen. Je kunt zelfs online onze kerkdiensten beluisteren. Graag lezen we je reactie in het gastenboek. Wil je meer weten of heb je vragen? Kijk dan onder "contact".


Toch geef ik de hoop niet op, want hieraan houd ik vast: Genadig is de HEER: wij zijn nog in leven! Zijn ontferming kent geen grenzen. Elke morgen schenkt hij nieuwe weldaden. - Veelvuldig blijkt uw trouw! Ik besef: mijn enig bezit is de HEER, al mijn hoop is op hem gevestigd. Goed is de HEER voor wie hem zoekt en alles van hem verwacht. Goed is het geduldig te hopen op de HEER die redding brengt.
Klaagliederen 3:21-26 (NBV)