Home > index
Beste bezoeker

Mocht u of jij onze kerkdiensten eens willen bezoeken, voelt u zich dan vrij om te komen! Voor de tijden van deze diensten zie het kader hieronder. Iedereen, jong en oud, is van harte welkom!
Vriendelijke groet en tot ziens.

Diensten voor de komende week:
 
zondag 30 november
10:00 uur - ds. J. Jonkman
17:00 uur - ds. J. Jonkman

Alle diensten >>

Alle diensten worden live uitgezonden en zijn via deze website te beluisteren.
Actuele agenda:
vandaag 28 nov:
gebedskring
Kinderclub
zondag 30 nov:
Adventsvesper
dinsdag 2 dec:
Leerhuisavond
woensdag 3 dec:
Inleveren kopij Rosh Pinna

Uitgebreide agenda >>

"De Hoeksteen"


Van harte welkom op de website van de Christelijke Gereformeerde Kerk te Maarssen.


Kinderkerstfeest met de Zandkunstenaar in Maarssen

20141223-1.jpgDe Christelijke Gereformeerde Kerk De Hoeksteen en de Hervormde Gemeente Maarssen organiseren samen een Kinder­kerst­feest voor jong en oud.
Middelpunt van dit Kinder­kerst­feest is zand­kunstenaar Gert van der Vijver, die het kerst­ver­haal op eigentijdse wijze zal verbeelden met prachtige zandtekeningen.

Er is een zaal met 1.000 stoelen voor kinderen, ouders, verzorgers en groot­ouders.
Lees meer over dit kinderkerstfeest

Dekalog – De tien geboden volgens Krzysztof Kieślowski

De films vormen een ontdekkingsreis naar de bronnen van de ethiek. Elk van de films behandelt één van de Bijbelse tien geboden. Alledaagse mensen komen door hun eigen schuld of door het toeval in schokkende situaties waarin ze een moeilijke keuze moeten maken.
De films betrekken u als kijker actief in de zoektocht naar wat goed is. Wat zou jíj doen? Hoe ga je om met de consequenties van je keuze, hoe leef je verder?
De gezamenlijk kerken van Maarssen bieden u een programma aan waarin we deze schitterende korte films samen bekijken en bespreken.
Lees meer over deze films


volg ons op facebook

Deze site geeft informatie over onze gemeente in Maarssen. De antwoorden op allerlei praktische vragen zijn hier te vinden. Over de kerkdiensten, activiteiten, contactpersonen, clubs en verenigingen. Je kunt zelfs online onze kerkdiensten beluisteren. Graag lezen we je reactie in het gastenboek. Wil je meer weten of heb je vragen? Kijk dan onder "contact" of kijk op facebook.


Toch geef ik de hoop niet op, want hieraan houd ik vast: Genadig is de HEER: wij zijn nog in leven! Zijn ontferming kent geen grenzen. Elke morgen schenkt hij nieuwe weldaden. - Veelvuldig blijkt uw trouw! Ik besef: mijn enig bezit is de HEER, al mijn hoop is op hem gevestigd. Goed is de HEER voor wie hem zoekt en alles van hem verwacht. Goed is het geduldig te hopen op de HEER die redding brengt.
Klaagliederen 3:21-26 (NBV)