Home > gastenboek
Klik hier om ook een bijdrage aan het gastenboek te leveren

Gastenboek

1 december 2010 - Marjon van Laatum
Afgelopen vrijdag was ik met mijn dochter Laura bij de muziekavond. Laura vond het erg leuk om mee te doen, voor herhaling vatbaar! En ik heb genoten, vooral van de allerkleinsten! Zij hadden een grootse bijdrage, fantastisch. Maar ook alle andere muzikanten hadden mooie en bijzondere optredens. Een heel gevarieerd programma en en leuk initiatief! hartelijke groet, Marjon van Laatum
30 november 2010 - Marion Muijt-Hengeveld
Op vrijdag 26 november was ook ik aanwezig op de muziek avond.Ik vond het een bijzondere avond. Zowel jong als oud bracht zijn of haar muzikale gaven ter gehore. Ik heb er werkelijk van genoten.Wat bijzonder als de muziek en zang het hart kunnen raken, ook heel bijzonder als de gemeente een dominee mag hebben die niet alleen door de preek het hart mag raken maar ook met zijn muzikale talent het hart van mensen mag raken. Ik mag merken dat er ook in de gemeente oog is voor elkaar en dat legt tegelijkertijd de verbinding tot elkaar. Waar liefde woont daar geeft de Heere zijn Zegen en geeft het leven tot in Eeuwigheid. Gods Zegen en een hartelijke groet Marion Muijt Hengeveld.
20 oktober 2007 - Pappalan
Beste gemeente van de Heere Jezus,
Ik ben ds. A. Pappalan die bij uw gemeente gepreekt heb vorige jaar toen wij in Nederland waren.
Ik herinner nog de mooie kerkdienst bij uw gemeente. We bedanken u allen. Ik ben nu in Jakarta om mijn studie in Apeldoorn geweest af te maken. Ik ben zo verlang naar Nederland toe.
Hartelijke groet aan u allen ook van mijn familie en de gemeentes van de Heere in Indonesië.
A. Pappalan
23 december 2006 - Irma van den Boom
Ziet er nog steeds mooi uit de site. De foto's van de kerstfilm beloven veel moois. Vanuit Zwolle wensen wij jullie allemaal een goede en echte kerst toe,
groetjes van 6 Bomen
27 oktober 2006 - Esther den Hartog
hallo!
Zijn de nadenkertjes op herhaling??? Komen er binnenkort weer nieuwe? De Timmermanswerkplaats stond er vorige week ook al op.
Groetjes,Esther
(Er staat elke dag een andere op totdat ze allemaal zijn geweest en dan begint het weer bij de eerste. Nieuwe nadenkerjes zijn zeer welkom. (red))
21 juni 2006 - Trijntje Jansema
hele mooie dienst geluisterd via internet de eerste dacht 18 juni wat alleen jammer is dat er niet bijvermeld word welke dominee het is zo te horen aan de stem dacht ik ds van roekel misschien is het mogelijk om dat er bij te vermelden (staat vermeld in de liturgie (red))
maar prachtig om zo thuis Gods woord te mogen horen tijdens het werk er word veel negatiefs gezegd over internet maar zo het evangelie te mogen door geven we blijven bidden of veel mensen deze weg mogen vinden en voor jullie werk Gods zegen gewenst gr. Trijntje
6 juni 2006 - T. Hakvoort
Hele mooie goed verzorgde site!
20 maart 2006 - Marijke van Vuuren
Hallo iedereen
Ik vind dat die pagina van de instuif wel een beetje oud is... Kunnen daar geen nieuwere foto's op? Haha verder is deze site wel goed :-)
Kus, Marijke
(Wie maakt er even nieuwe foto's?, red))
20 maart 2006 - Abialtar Pappalan
Beste broeders en zusters in Christus,
Ik vind dat deze website heel belangrijke manier om met elkaar kennis te maken en een informatie te geven.
Ik wil u laat weten dat op december 2006 gaan we terug naar Indonesia. Ik bedank u hartelijk voor uw hulp dat ik bij u 2 keer heh gepreekt.
Met hartelijke groeten,
A.Pappalan
26 februari 2006 - Jelle van Waaij
ik logeerde met mijn zusje Mirjam bij mijn opa en oma Van Doorn en ging toen naar de vakantie bijbelclub. we vonden het heel erg leuk. groetjes van Jelle van Waaij (7 jaar)
26 februari 2006 - Dianne
heej iedereen uit de kerk,
ik moest van marit en marijke even wat in het gastenboek schrijven dus dat doe ik nu even
er wordt niet echt veel in geschreven geloof ik
maar ja ik moet nog veel doen
groetjes dianne
15 januari 2006 - Bas van den Boom
Wat een prachtige vernieuwde foto's hebben jullie geplaatst. Krijg een twijfelachtige indruk hoe het er 's avonds aan toe gaat. Zal wel heerlijk zijn. Sterker nog 'k heb er ook van genoten. Ik wens jullie veel plezier. Bas
3 januari 2006 - Egbert Vos
L.S.
Zou u een link willen (laten) plaatsen op de site naar www.hulp-aan-curacao.org. Dit is een stichting op Curacao die voedselpakketten en fruit verstrekt aan de armsten op Curacao. Het bestuur van de stichting en het werk van de stichting wordt grotendeels draaiende gehouden door vrijwilligers van de Gereformeerde Kerk te Curacao.
Bij voorbaat dank en met vriendelijke groet, Egbert Vos
2 januari 2006 - Marit Hakvoort
Heej mensuh!
today is het vakantie, mr me moeder moet nu dus kmoe weer gaan en wel vet coole foto's van de instuif!
Mazzl iedreen!
1 januari 2006 - Hans Dunsbergen
De kwaliteit van de directe internetdiensten is uitstekend!
Bestaat er ook een link om eerder opgenomen diensten te beluisteren? (Bijv. Systeem CGK Ermelo of CGK Utrecht-C en W?)
Dit is een aanwinst voor uw gemeente en vooral daarbuiten!!!!
Gods zegen toegewenst om ook dit internetwerk verder uit te bouwen!
Hans Dunsbergen

Klik hier om ook een bijdrage aan het gastenboek te leveren